Van Hoofd naar HART

Over de studio

Mijn naam is Anuska, mijn geboortejaar 1974 en mijn passie is andere inspireren om de innerlijke reis met jezelf aan te gaan, van hoofd naar HART, oftewel van ploeteren naar moeiteloosheid, van controle naar overgave en van angst naar vertrouwen.

Deze manier van het leven ontdekken, mijzelf ontdekken heeft mij heling gebracht. Yin yoga heeft mij hierbij enorm geholpen en ondersteunt, doordat ik het negatieve wat opgeslagen zit in mijn bindweefsel op mag ruimen, zodat er weer ruimte ontstaat voor het nieuwe, ruimte ontstaat om het leven volledig te omarmen. De cadeautjes die op mijn pad komen te zien, te ontvangen en zo mijn harte wensen heb mogen manifesteren.

Yogalessen volgen in Horst aan de Maas

Mijn hartewens is hier in de mooie natuur van Limburg gewoon te zijn, te delen met gelijk gestemden…..deze bijzondere plek in Horst aan de Maas met diegenen te delen die klaar zijn met het geploeter en toe zijn aan genieten, moeiteloosheid en in vertrouwen zijn. Als je mag verstillen in de natuur tussen de fruitbomen en wilde bloemen wei, mag je weer verbinden met wie je werkelijk bent….. en dan ja dan ontstaat er magic!

Deze magic deel ik graag met jou in de verschillende cursussen die ik geef, verdiepingsdagen, de verschillende vormen van healing, klankschalen bad, yin yoga en massages. Voel je welkom tijdens mijn lessen of massages.

Ik hoop je dan ook snel te mogen ontmoeten bij Inner Connection Yoga.

Liefs Anuska

I’m open to receive all the resources I need
to be able to do what I’m most called to do,
and my capacity to receive expands infinitely
like the Universe!