Voor iedereen, op elk niveau

Over de studio

Ik ben Anuska, geboren in 1974. In 2001 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Hatha yoga een eeuwenoude methode om beheersing te verkrijgen over je geest en je lichaam. Ik ben gefascineerd geraakt door de enorme invloed van yoga op mijzelf maar vooral op mijn gezondheid. Daardoor ben ik de 5 jarige opleiding tot yogadocent gaan volgen en heb deze opleiding met zeer goede resultaten afgerond.

Daarnaast heb ik de opleidingen gevolgd voor Yin-yoga, Shiatsu massage, Aura-touch healing, Yin medicine om 1 op 1 behandelingen te kunnen geven waardoor je met Yin-yoga de diepere lagen van het bindweefsel weer terug kan brengen in de originele staat van zijn, wat enorm veel ruimte geeft in je lijf. Dus nog meer comfort minder pijn, steeds minder je best doen en meer  zijn.

Ik vind het verrijkend om mijn ervaringen te mogen delen met anderen. Vandaar dat ik in 2003 met veel trots en passie mijn eigen Bewustwordings centrum heb geopend.

Graag nodig ik je uit tijdens een van mijn lessen of massages. Ik hoop je dan ook snel te mogen begroeten bij Inner Connection Yoga.

Anuska

I’m open to receive all the resources I need
to be able to do what I’m most called to do,
and my capacity to receive expands infinitely
like the Universe!