NGUY6636

Vitaliserend, evenwichtig en ontspannend

Massages

De 1 op 1 sessies gaan weer starten vanaf vrijdag 17 februari 2023, dit zal altijd zijn op een vrijdag dicht bij de nieuwe maan, ik maak graag gebruik van de energie van de maan en de nieuwe maan is direct verbonden met manifestatie kracht, vernieuwing en nieuw begin. 1 sessie duurt maximaal 1 uur.

“Gentle Touch”
Dit doe ik het liefst, hier ligt mijn kracht, de sessie afstemmen in het moment op datgene wat jij nu nodig hebt. Een combinatie van alles wat je hieronder leest, je mag natuurlijk altijd aangeven waar jou voorkeur naar uit gaat. Uit ervaring blijkt dat soms eerst iets anders nodig is om daar te komen waar jij wilt zijn. Dus mocht jij voelen dat je een 1 op 1 sessie bij mij wilt reserveren maar je kunt niet kiezen, ik zorg ervoor dat het juiste als eerste aangeraakt wordt bij jou!

De kosten zijn € 67,50 voor een Gentle Touch.

Sound Healing
Stel je voor dat alles energie is? frequentie is? met welke frequentie en energie wil jij je verbinden? Negatieve, zware, vervuilde, ziekmakende frequenties? of juist de positieve, lichte, schone, helende, frequenties? Tijdens deze sound healing mag jij uitrusten, herstellen, ontladen, alles wat uit balans is mag zijn weg weer terug vinden naar in balans zijn! Terwijl jij zacht op een dikke matras ligt, de houtkachel verwarmt de gezellige yurt, mag je de verschillende helende frequenties tot je nemen, van de Sjamaanse drum, koshi, tingsha’s, klankschalen tot de klanken van een handpan. Deze handpan in de toonaard van 432Hz brengt je een bepaalde rust, ontspanning en is ongelooflijk helend voor lichaam en ziel, 432Hz vind zijn weg naar jouw hart. Vanuit stilte, niets doen verbinden met jouw essentie.

De kosten zijn € 67,50 voor een Sound Healing.

DNA – Repair – Healing

Whohooo hier wordt ik nou zo blij van. Er wil al langere tijd een kindje geboren worden in mij……..en nu is het dan zover! Ken je dat gevoel van onrust? Er moet iets veranderen? Maar je weet nog niet wat? je weet wel dat het al in je onderbewuste veld zit maar je kunt er nog net niet bij…….en dan ineens vallen alle puzzel stukjes op zijn plaats alles waar je al jaren lang mee bezig bent en vanuit je hart voelde dit moet ik nu doen, waarom? of wat erachter zit? is helemaal niet belangrijk, jij vertrouwt erop dat het klopt en je gaat er gewoon helemaal voor. En dan……ja dan wordt het kindje geboren. Dit gevoel van geboren worden, nieuw begin geeft euforie, energie, intense blijdschap. En dan komen we bij trilling en heling, deze staat van zijn is een hele hoge trilling die helend is. En daar ligt mijn passie, ik gun het iedereen om deze trilling te ervaren, te beleven en zo jouw hoogste potentieel te leven. Hoe kom je daar???

Doormiddel van “DNA – Repair – Healing
Jouw DNA weer terug laten gaan naar zijn originele staat van zijn, met andere woorden jou beperkte zelf stapt opzij zodat jou hogere zelf weer door jou heen mag en kan stromen!

Dan nu eerst even dit:
Er wordt veel veranderd aan ons DNA onder andere door middel van vaccinatie op dit moment. Met pijn in mijn hart zie ik hoe de frequentie in een ieder omlaag gaat, een lagere trilling betekent meer ziek zijn, ongelukkig zijn, verder weg van jou bron, gevangen zitten in de aardse dualiteit, pijn in je lijf, zo kan ik nog wel even door gaan. Deze neerwaartse spiraal wil niemand in zitten of erin terecht komen en toch door alle maat regelen word bijna iedereen hierin geduwd bij de 1 wordt het stukje angst aan geraakt bij de ander belemmerende overtuigingen, bij weer een ander woede en frustratie, weer een ander voelt zich het slachtoffer van dit alles.

Maar lieve mensen wij zijn geen slachtoffer, jij, ik iedereen heeft ervoor gekozen om op dit moment, in deze tijd hier op aarde te zijn, met precies de mensen om je heen die er nu om je heen zijn.
“The present” noemen we dit dan zo mooi in het Engels, want werkelijk als je het grotere plaatje gaat zien dan is het echt een “KADO” om hier nu te mogen zijn. Misschien een kado die in een hele lelijke verpakking zit maar als je het toe laat om voorbij deze lelijke verpakking te kijken en jouw beperkte zelf even aan de kant laat stappen, zodat jouw hogere zelf door jou heen mag stromen……….WAUW dan is de wereld, de mensen, alles wat er op dit moment gaande is 1 groot prachtig kado.

We staan aan de vooravond dat het doek gaat vallen het doek van misbruik, waanzin, liegen en bedriegen. Het is zo belangrijk dat wij allemaal ons licht en onze ware frequentie leven, niet ons licht groter maken en onze trilling hoog moeten houden……

 “Ons licht is al groots en onze trilling is allang hoog”

Hoe optimaler jouw trilling, met andere woorden als jouw DNA weer terug mag gaan naar zijn originele staat van zijn, hoe gemakkelijker jouw hogere zelf door jou heen kan stromen. En dit alles kan als jij in “Alignement” bent, oftewel als jouw DNA op de juiste frequentie trilt. Het enige wat jij nodig hebt is dat jouw DNA zich mag herinneren hoe het ook al weer was en dit kan door middel van DNA – Repair – Healing.

Tijdens deze healing, maak ik gebruik van Klankschalen, trommels, handpan, koshi, tingsha’s, drukpunten, edelstenen, etherische olie. Kortom alles wat voor jou op dat moment nodig is, het wordt 1 groot feest met jouw “present” om mee naar huis te nemen. Zodat ook bij jou, jouw kindje geboren mag worden……..

Jouw beperkte zelf herken je onder andere aan het volgende:
Overleving patronen, belemmerende overtuigingen, gevuld met angst zijn, woede en frustratie ervaren, het willen begrijpen en verklaren, je onmachtig voelen, slachtoffer zijn van….je niet vrij voelen.
Jouw hogere zelf herken je onder andere aan het volgende:
Vrij zijn, ondersteunende overtuigingen, in verbinding met de aarde en het universum, in vertrouwen zijn, verbonden met de taal van jou hart, een diep weten van binnen uit, jou missie hier op aarde uitvoeren, licht en moeiteloosheid, overgave, overvloed, God, vreugde en genieten.

De kosten zijn € 67,50 voor een DNA-Repair-Healing.

Aura-Touch healing

Het woord Aura komt oorspronkelijk uit het Grieks en de meest bekende betekenis is licht, ook wel genoemd, uitstraling, wind, hemelse licht en glans vallen onder het begrip Aura. Touch is het Engelse woord voor aanraking.

Met andere woorden tijdens een Aura-Touch healing wordt jou licht, uitstraling oftewel energie aangeraakt.

De mens is veel meer dan een verzameling beenderen, pezen, spieren, bloedvaten en organen, namelijk energie. Alles wat leeft bestaat uit energie, kleine deeltjes die met elkaar communiceren, verbonden zijn en continu veranderen ten opzichte van elkaar.

De mens heeft 2 mogelijkheden om zich krachtig te voelen, de eerste en meest gebruikte is controle, zowel mentaal als qua wilskracht. Dit is de vermoeiende manier. De tweede manier is de vitaliserende manier vanuit innerlijke kracht, met chi (energie). Tijdens een behandeling wordt jou energie aangeraakt zodat jou zelf genezend vermogen versterkt wordt en zo jou weer in je kracht zet.

Dit wordt gedaan door middel van je; Aura te zuiveren van verstoringen. Energie tekorten aanvullen. Overtollige kleuren verwijderen die zorgen voor ballast, zwaarte. Chakra’s de essentie terug brengen van jou bestaan. Er kunnen allerlei verstoringen in de chakra’s zijn die jou belemmeren om tot de kern te komen van wie jij bent. Je krijgt inzicht in overtuigingen en oordelen die niet meer bij je passen zodat je ze los kunt laten. Maar ook op onbewust niveau raakt de Aura-Touch healing jou aan en zet je aan tot bewegen, verandering, doorbreken van oude patronen. Sjamanisme is een prachtige vorm om je weer te laten stralen. Ik ga op zoek naar jou krachtdier, breng verloren zielendelen (een trauma wat je afgesplitst hebt in je jeugd waardoor een bepaalde eigenschap niet tot bloei kan komen) bij je terug en verwijder Intrusions (negativiteit). Waardoor bepaalde eigenschappen er weer mogen zijn, zoals gehoord en gezien worden, assertiviteit, genieten van het leven, zo nieuwsgierig als een kind, je veilig voelen, vertrouwen hebben etc.

Aura-Touch raakt de essentie van het bestaan!

De kosten zijn € 67,50 voor een Aura-Touch Healing.

Yin Medicine behandeling

Tijdens deze healing wordt je hele lichaam nagegaan. Waar zit jouw krapte of zwakke, pijnlijke plek? Waar zit de oorzaak van je pijnlijke knie of schouder die steeds weer terug komt? En waar staat die knie en schouder eigenlijk voor? Energetisch staan knieën voor keuzes maken en schouders voor dat wat je allemaal mee draagt. Waarin dien jij keuzes te maken? en wat draag je op dit moment en kun of wil je dat wel dragen?

Ons bindweefsel speelt hierin een belangrijke rol, bindweefsel kun je zien als drager van informatie door ons hele lichaam. Het wordt door wetenschappers ook wel The living matrix genoemd. Het bindweefsel is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen, spieren, botten, kraakbeen, pezen, kapsels en andere structuren van ons lichaam. Het heeft een ondersteunende en verzorgende functie. Negativiteit, trauma’s, etc. kunnen de structuur van het bindweefsel veranderen (naar ijs) waardoor je fysieke pijn in dat gebied kunt ervaren.

Door middel van de Yin Medicine healing creëert de behandelaar een ideale voorwaarde in het lichaam om thuis met jou persoonlijke yin houding dat gebied te verzachten (ontdooien). Het bindweefsel weer terug te laten gaan naar zijn originele staat van zijn waardoor de pijn op die plek oplost. Een prachtige manier om tot inzichten te komen, je lichaam beter te leren kennen, wat vertellen de pijnen in je lichaam jou? Maar vooral dat jij jezelf kunt helpen genezen door de combinatie van aandacht en jou persoonlijke yin houding.

De kosten zijn € 67,50 voor een Yin Medicine behandeling.

Shiatsu massage

Shiatsu massage is gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde. Shi betekent vinger en atsu betekent druk. Door gebruik te maken van vingers, duimen en handpalmen wordt druk uitgeoefend op bepaalde plaatsen op het lichaam. Op deze manier wordt energie gelijkmatig verdeeld en eventuele blokkades opgeheven. Tevens wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd.

Ieder mens heeft volgens de Shiatsu theorie 5 elementen in zich: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Aan deze elementen zijn 12 organen gekoppeld. Ieder orgaan heeft zijn eigen ‘meridiaan’ (een baan waar onze energie door stroomt). In deze energiebanen kunnen door bijvoorbeeld spanning en verkeerde voeding blokkades ontstaan, waardoor je fysiek klachten kunt ervaren. De massage wordt gegeven over de kleding heen.

De kosten zijn € 67,50 voor een Shiatsu massage.